SzloBia Fotó-videó és drón szolgáltatás

"Kétszer készítem ugyanazt a képet. Először a szívemmel, majd a kamerával"

Engedjétek meg hogy bemutatkazzunk.. Szloboda Biának hívnak, illetve párom Sohonyai Péter. Összeszokott párosként megörökítjük a Nagy nap pillanatait.

Na de kezdjük az elejétől…
2012-ben kezdtem érdeklődni a fotózás iránt. Eleinte hobbi szinten fotóztam, és később kezdtem belemerülni a képkészítés fortélyaiba. Rájöttem, hogy szeretek adni, szeretek emberekkel foglalkozni.


A kreativitásom és a művészet iránti érdeklődésem, az iskolai éveim alatt fejlesztettem ki. Szeretnék önbizalmat és élményt adni a vendégeimnek, amely szerintem fontos alkotóeleme a fotózásnak. ..és minden sikeres nő mögött egy bíztató férfi áll aki mindenben segített és támogatott a szakmám megszerzése során. Sőt annyira sikerült a támogatása hogy ő is belemerült a videó és drón felvételek készítésébe. Így indult útnak fotós-videós párosként a közös vállalkozásunk.A közös hivatásunk. Kreatív, rugalmas és vidám párost alkotunk. Mindent megteszünkk azért, hogy az adott pillanatra boldogan emlékezzen vissza a vendégünk, ehhez hozzájárulva minőségi, kidolgozott fotókat és videókat készítünk.


Fontos pillanatokat örökítünk meg, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő kapcsolattartásra és a jó kommunikációra. Bízunk benne hogy a TE nagy napod részese is lehetünk!