2019 végén, a saját esküvőnkre készülődve kezdtünk el az esküvői dekorációs termékekkel foglalkozni (üdvözlő táblák, esküvői papíráru, szülőköszöntő, mű virág díszek, egyéb kiegészítők). Mára kibővült ez a tevékenységi kör.

Esküvői kellékek mellett szezonális otthoni dekoráció, ajándék tárgyak készítésével, és rendezvények helyszíni dekorálással, esküvő kiállítás és dekorációs workshopok szervezéssel, tanácsadással is foglalkozunk.

HOGYAN IS DOLGOZUNK:

Személyre szabott kézzel készített dekorációkat készítünk minden alkalomra. Nálunk nem csak a megszokott termékekkel találkozol, de hiszünk abban is, hogy vannak termékek melyek sosem mennek ki a divatból. Igény szerint folyamatosan fényképekkel egyeztetünk a dekoráció készítése közben hiszen azt tapasztaltuk a megrendelőinknek arra van szüksége, hogy lássák az alakuló dekorációt és akár az utolsó pillanatig tudjanak módosítani. Sosem postázunk terméket anélkül, hogy ne mutattuk volna meg képekben, hogy milyen is lett.

Megfizethetőek vagyunk, többféle csomag ajánlatunk, akcióink és kedvezményeink is szoktak lenni. Nálunk van lehetőség arra, hogy Ti szabjatok meg egy árat, és elmondjuk, hogy abba a költségkeretbe mi és hogyan fér bele. Mi odafigyelünk az igényeitek mellett a költségvetésre is. Fontos, hogy legyenek terveink, ötleteink és persze, hogy kreatívak legyünk. Folyamatosan újdonságokon jár az agyunk. 

Egyedi,  két egyforma termék nem kerül ki a kezeink közül, nem szeretnénk, ha más otthonában is szembesülnél az általad megálmodott termékkel.

Komoly mottónk, hogy nincs két egyforma esküvő, mindig igyekszünk egyedit, mást belevinni a dekorációba, a párral egyeztetve természetesen.

Előre lefixált az ár, ahol nem lehet pontosan, ott is egy -tól -ig határt adunk meg, nem kell a végén a megbeszélt ár többszörösét fizetned.

Összeszokott profi csapattal dolgozunk a helyszíneken, mégis úgy gondolom földön járó áraink vannak.

Minőségi anyagokkal dolgozunk, kiemelten figyelünk a beszerzésre, bevált üzletekkel és forgalmazókkal működünk együtt, különösen keressük a magyar megoldásokat. Folyamatosan keressük a kapcsolatot társ szolgáltatókkal, egyre jobb kapcsolatrendszerünk épül ki. Egyik elvünk: lehet, hogy van, amit nem tudunk megoldani, de meg tudjuk mondani, hogy ki segíthet benne! 


EGYÜTT ÖRÜLNI JÓ!

Célunk és hivatásunk, hogy örömet szerezzünk az általunk elkészített dekorációkkal, hogy minél több családhoz eljuthassanak a termékeink. Mesébe illő dekorációd lehessen akkor is ha a Te büdzsédnek ez eddig inkább csak egy álom volt.

További szép napot kívánunk Neked, a mihamarabbi találkozásunkban bízva.

Üdvözlettel: Andi és Matyi